Selecteer een pagina

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

 

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Contacteer ons

F.A.Q.

Certificering
Op dit moment heeft RVO Service Zwartewaal geen getoetste certificering zoals ISO9001, ISO3834-2 en EN 1090-1/CPR (EXC 2)
Geldigheidsduur offerte
De geldigheidsduur van onze offertes vindt u onderaan de door ons afgegeven offerte. Helaas is het op dit moment door de fluctuerende prijzen niet mogelijk offertes met een lange bedenktijd te verstrekken.
Werken jullie op locatie
Wij werken op locatie indien dit wenselijk of nodig is. Voor het werken op  locatie worden extra kosten in rekening gebracht.
Pleziervaart
Naast diverse producten zoals zwemtrappen en zwemplateau’s verrichten wij ook gecertificeerde laswerkzaamheden boven de waterlijn. Wij verrichten geen las werkzaamheden onder de waterlijn.
Webshop
Op dit moment hebben we te maken met grote fluctuerende prijzen. Dit door diverse factoren die de huidige grondstof prijzen bëinvloeden. Het kan dus zijn dat de prijzen dagenlijks worden aangepast.
Bedrijfsgegevens
Rvo Service Zwartewaal

Henry Fordstraat 9b, 3238 BE Zwartewaal

kvknr: 74193562

Btwnr: NL002013609B05

Opdrachtgevers over ons

“Rvo Service Zwartewaal heeft voor ons een zwemplateau gemaakt en gemonteerd aan ons schip. Alles is netjes afgewerkt en we zijn zeer tevreden over het geleverde werk en prima service”
“Wij hadden een stel davids voor op ons schip gekocht, Rvo Service heeft voor ons de steunplaten gelast voor op het schip”